Wyndham elveszett hercege (The Lost Duke of Wyndham)

Wyndham elveszett hercege (The Lost Duke of Wyndham)

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$7.70

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Volna szíves Wyndham igazi hercege eloállni?

Jack Audley útonálló. Katona. Mindig öntörvényu. Egy valami azonban soha nem volt, és nem is akart lenni, mégpedig egy kiterjedt birtok ura, aki egy osi örökségért és százak megélhetéséért felelos. De amikor felismerik benne a Wyndham-ház rég elveszettnek hitt sarját, gondtalan élete véget ér. Ha kiderül, hogy a származása törvényes, övé lesz a cím, amit soha nem kívánt magának: o lesz Wyndham hercege.

Grace Eversleigh már öt éve dolgozik Wyndham hercegi özvegyének társalkodónojeként. Hálátlan munka, a mindennapok egyhangúságát csak néha töri meg egy-egy kisebb esemény... egészen addig, míg hetyke mosolyával és könnyed vonzerejével meg nem jelenik a színen Jack Audley. Nem az a férfi, aki a nemet elfogadja válaszul, és amikor Grace a karjaiban van, o már nem az a no, aki nemet akar mondani. Ám ha Jack Audley az igazi herceg, o az egyetlen férfi, akit soha nem kaphat meg.

Product Details

BN ID: 2940157131807
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 09/28/2016
Series: Two Dukes of Wyndham Series , #1
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 366
File size: 1 MB

About the Author

A graduate of Harvard and Radcliffe, Julia Quinn began writing her first book one month after finishing college and has published more than 20 books since then. She is best known for her Bridgerton historical romance series, the Splendid trilogy, and the Smythe-Smith Quartet, among others. Some of her top titles include A Night Like This, Just Like Heaven, and The Duke and I. She lives with her family in the Pacific Northwest.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews