Viharos meggyozés (Stormy Persuasion)

Viharos meggyozés (Stormy Persuasion)

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$5.90

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

James Malory Amerikába viszi a lányát, Jacqueline-t, és az unokahúgát, Judith-t, hogy teljesítse amerikai sógorainak, az Anderson fivéreknek tett ígéretét. A megállapodás szerint Jack Angliában nevelkedik, de Amerikában tölti az elso báli szezonját.

Jacqueline és Judith nemcsak kuzinok, de elválaszthatatlan barátnok is, akik megfogadják, hogy nem lesznek szerelmesek, és nem fognak férjhez menni az elso báli szezon alatt. Úgy gondolják, hogy a debütálás a szórakozás ideje, és ráérnek még férjet találni maguknak. Nagy örömmel készülodnek a hosszú tengeri útra, ami azonban a vártnál több kalandot hoz számukra.

Judith a legénység tagjai között megpillant valakit, akit korábban már látott a kuzinja kastélya mellett álló romos házban. Akkor azt hitte, hogy egy kísértettel találkozott, de most egy hús-vér férfi áll elotte. Az élet tele van váratlan fordulatokkal. Jacqueline sem ússza meg kalandok nélkül, mert felbukkannak James régi ellenségei, akik a lányán keresztül akarják csapdába csalni.

Nathan Tremayne munkára jelentkezik a Maiden George-ra, James Malory hajójára. Nem jószántából megy Amerikába, hanem egy küldetést teljesít, amivel visszaszerezheti a szabadságát. Csempészésért letartóztatták Angliában, és azzal a feltétellel engedték szabadlábra, hogy segít lefülelni egy hajókat zsákmányoló tolvaj bandát. A férfi kénytelen elvállalni a feladatot, mert két kis unokahúga bánná, ha megszökne. A szálak Amerikába vezetnek, ezért vállal munkát James Malory hajóján.

Nathan egyik felmenoje gróf volt, o mégis gyulöli a nemeseket. Annál jobban haragszik magára, amiért nem tud ellenállni Judith Malory szépségének és vonzerejének. Az út során váratlan veszélyek leselkednek rájuk, de Nathan számára a legnagyobb veszélyt a saját érzelmei jelentik.

Nathan és Judith két külön világból származik. Elég eros a szerelmük, hogy legyozzék az eloítéleteket, és megtalálják a boldogságot?

Product Details

BN ID: 2940157958985
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 12/04/2015
Series: Malory-Anderson Family Series , #11
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 468
File size: 912 KB

About the Author

Johanna Lindsey (born Johanna Helen Howard), has been hailed as one of the most popular authors of romantic fiction, with more than 60 million copies of her novels sold. Lindsey's books span various eras of history, including the Middle Ages, Regency England, the American "Old West", and the Viking age. She has written a few sci-fi romances. By far the most popular among her books are the stories about the Malory family—including Stormy Persuasion.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews