Szép szavak (Sweet Talk)

Szép szavak (Sweet Talk)

by Julie Garwood, Gizella Tóth

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$5.90

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Amikor Grayson Kincaid FBI-ügynök eloször találkozik Olivia MacKenzie-vel, a lány igen nagy hatást tesz rá. A gyönyöru, kemény, ifjú ügyvédno egyenesen egy operatív akció kellos közepébe csöppen, teljes káoszt okozva. Hosszú hónapok megfigyelése és gondos tervezomunkája megy veszendobe. Kincaid társa orjöng, és érezteti is Oliviával, hogy rossz embert bosszantott fel. Elvégre o mégiscsak az FBI.

Olivia nem ijed meg a férfi fenyegeto magatartásától, hiszen o még félelmetesebb hivatalt képvisel... az adóhatóságot. Márpedig aki az adóhivatalnak dolgozik, nem lehet nyúlszívu.

Olivia egy bonyolult piramisjáték ügyében nyomoz, amely azzal fenyeget, hogy sok naiv és gyanútlan áldozat életét dönti romba, ráadásul Olivia személyesen is érdekelt az ügyben. De élete veszélybe kerül, amikor rossz embereknek teszi fel a kérdéseit. Természetes számára, hogy az esélytelenekért harcol, de ahhoz nincs hozzászokva, hogy o váljék sebezhetové. Elég okos azonban ahhoz, hogy tudja, mikor kell erosítésért küldeni, ezért kapcsolatba lép Grayson Kincaiddel.

Ketten együtt nagyszeru csapatot alkotnak a korrupció elleni harcban, de Oliviának meg kell küzdenie a hirtelen támadt és rendkívül eros vonzalommal is, amelyet Kincaid ügynök iránt érez, ez pedig olyan csata, amelyet el kell vesztenie...

Product Details

BN ID: 2940157958800
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 12/03/2015
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 334
File size: 809 KB

About the Author

Julie Garwood (1944) is a bestselling American romance author known best for her historical romances. She published her first romance novel Gentle Warrior in 1985. She has written a number of historical series including The Crown Spies series and the Highland's Lairds series. In 2000 she ventured into Romantic Suspense with her book Heartbreaker. To date she has over thirty five million books in print world wide.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews