"Papaver" (Dutch - Poppy)

NOOK Book(eBook)

$4.25

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

(14, mei 1952)
'KLAPROOS'

Pen nam ons mee terug naar mijn jeugd bijna zestig jaar geleden met onze overgrootvader 'Papaver' en hij.

Hoewel hij de namen van de personages veranderd iets ()mijn middelste naam is John, en mijn zus's middelste naam is Louise, enzovoort) ogenschijnlijk het was de zomer die Pen 'kwam van leeftijd'. Ervaren van de onschuldige jongen aan de jeugd van een jonge man, de eerste nauwe mens voorbijgaan en de aard van de dingen om hem heen.

Pen onthult in heel poëtisch beschrijvende zinnen nieuwe ontdekkingen en wonderen van een leven op de boerderij voor een jonge stad jongen en zijn relatie met zijn overgrootvader.
Pen (alias Lanny, een 'nick naam' hij trok zoals hij bekend was toen hij jong was) brengt ons in een leven dat is vol met avonturen die 'jongens' zelfs vandaag als emotionele lekkernijen van het leven ervaart.

Veel van deze avonturen en ervaringen, ik ook heb gedeeld, samen met deze speciale band die 'Papaver' had met zijn grote-kleinkinderen.

Pennel 'Pen' is altijd een dromer van verhalen en gehouden van deze gedachten als edelstenen te bewonderen, en het was geen verrassing voor mij dat toen hij volwassenheid bereikte hij kiezen voor een journalist en een schrijver en leraar. Wat is er natuurlijker voor een jongen aan deze vaardigheden in de nieuwe omgeving van leven op de boerderij?

Inderdaad is er iets heel speciaal en magische tussen groot-grootouders en hun kleinkinderen. Ik veronderstel dat haar omdat in onze kindertijd dagen was er gewoon niet dat veel rond. Ze leren de wijsheid van de levenservaringen op een manier die alleen kan worden geleerd van een persoon die zo lang als ze heeft geleefd.


In Loving Memory

James


Auteur: Pennel P. Irwin mede-auteur James J. Irwin overgrootvader PAPAVER...

Product Details

BN ID: 2940156875818
Publisher: Penny-A-Page Marketing
Publication date: 11/01/2016
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
File size: 314 KB
Age Range: 9 - 12 Years

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews