Numaram in limba engleza

Numaram in limba engleza

by Constantin Olaru

Paperback

$6.99
Choose Expedited Shipping at checkout for guaranteed delivery by Monday, October 21

Overview

Numaram in limba engleza este o carte animata dedicata copiilor, care doreste sa ii treaca pe cei mici prin toate notiunile elementare ale numerelor, si toate acestea intr-o limba straina, engleza.

Limba engleza este considerata acum unul dintre obiectele de studiu de baza precum limba materna si matematica. Abilitatea copilului dumneavoastra de a folosi limba engleza in mod eficient va avea un impact major asupra viitorului sau. Aceasta carte doreste sa ii ajute pe copii sa asimileze mai usor notiunile legate de numere in limbii engleze, intr-un mod cat mai distractiv, prin imagini animate. Aceasta modalitate abordata ii ajuta pe copii sa invete si sa retina elemente noi jucandu-se. Cartea contine si exercitii de tipuri variate in care copiii isi pot testa cunostintele invatate.

Primii pasi spre invatarea limbii engleze sunt esentiali. Nu chinuiti copii cu tot soiul de exercitii grele si obositoare, cheia este sa invete jucandu-se fara ca macar sa stie ca invata. Animatiile sunt cel mai usor pas spre invatarea limbii engleze la varste mici.

Product Details

ISBN-13: 9786069269350
Publisher: SC Active Business Development SRL
Publication date: 09/27/2016
Pages: 42
Product dimensions: 5.83(w) x 8.27(h) x 0.09(d)

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews