Mâine voi fi slabă

Mâine voi fi slabă

by Sara Gilbert

NOOK Book(eBook)

$6.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Cum se face că atât de mulți dintre cei care țin diete nu reușesc să slăbească? Ba din contră, tind chiar să depășească greutatea avută inițial. Ce-i deosebește pe oamenii care totuși reușesc, de ceilalți? Dar pe cei grași de cei slabi? În cartea sa bazată pe cunoștințe din diverse domenii de specialitate și pe studii științifice, Sara Gilbert demontează mituri, arătând că succesul pe termen lung al unei diete nu ține de voință, ci de factori personali precum așteptări și încredere în sine, sau de circumstanțe sociale și familiale.

Cititorului i se oferă strategii de monitorizare a dietei, astfel încât să fie pregătit dintru început pentru dificultățile inevitabile apărute atunci când se încearcă schimbarea unor vechi obiceiuri. Este învățat cum să recunoască emoțiile și situațiile care stau la baza unui comportament alimentar nedorit sau chiar periculos pentru propria sănătate și să utilizeze tehnici cognitive și comportamentale de gestionare a acestora.

Cartea Sarei Gilbert nu propune diete miracol, fiind în schimb un instrument cât se poate de util pentru toți cei care doresc să atingă și să păstreze o greutate ideală.


Product Details

ISBN-13: 9786067194647
Publisher: Trei
Publication date: 08/11/2015
Series: Psihologie practica
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 1 MB

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews