Harry Potter és a Tuz Serlege

Harry Potter és a Tuz Serlege

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$8.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

„A tanév során elvégzendő három feladat próbára teszi a bajnokok varázserejét, szellemi képességét, és természetesen az is kiderül majd, meg tudják-e őrizni lélekjelenlétüket veszélyes helyzetekben.”

Roxfortban rendezik a Trimágus Tusát. A résztvevő varázslóknak tizenhét fölött kell lenniük, ám ez nem akadályozza meg Harryt abban, hogy álmodozzon a tusagyőzelemről. Halloweenkor azonban, amikor a Tűz Serlege kihirdeti a választottakat, Harry meglepődve tapasztalja, hogy a mágikus serleg által kiválasztottak között az ő neve is szerepel. Halállal dacoló feladatokkal, sárkányokkal és sötét varázslókkal kell szembenéznie, ám legjobb barátai, Ron és Hermione segítségével talán sikerül átvészelnie – élve!

Product Details

ISBN-13: 9781781103869
Publisher: Pottermore Publishing
Publication date: 06/21/2016
Series: Harry Potter (Hungarian Language) Series , #4
Sold by: Pottermore Limited
Format: NOOK Book
Pages: 675
File size: 6 MB
Age Range: 9 - 12 Years

About the Author

The author of the celebrated Harry Potter series, J. K. Rowling is one of the world's most successful authors. Her books have created a fantastic world — filled with wizards and muggles — that has completely revitalized a love of reading in both kids and adults. In addition to books, the Harry Potter series includes the play Harry Potter and the Cursed Child, which debuted on the London stage to a sold-out audience. Rowling has also published the novel A Casual Vacancy and several books in the Cormoran Strike series under the pen name Robert Galbraith.

Hometown:

Perthshire, Scotland

Date of Birth:

July 31, 1965

Place of Birth:

Chipping Sodbury near Bristol, England

Education:

Exeter University

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews