Egy nyáréjszaka titkai (Secrets of a Summer Night)

Egy nyáréjszaka titkai (Secrets of a Summer Night)

by Lisa Kleypas, Gizella Tóth

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$7.70

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

A ??londoni társaság estélyein petrezselymet áruló négy ifjú hölgy szövetkezik egyetlen közös cél érdekében, hogy minden noi furfangot és praktikát bevetve férjet találjanak maguknak. Így születik meg a merész férjvadász-terv.

Annabelle Peyton eltökélte, hogy családját megmenti a katasztrófától, ezért úgy dönt, hogy szépségét és eszét használva rávesz egy megfelelo társaságbeli nemes urat, hogy kérje meg a kezét. De a gazdag és hatalmas Simon Hunt, Annabelle legfondorlatosabb – s egyben legkitartóbb – csodálója egyértelmuvé tette, hogy bár szívesen bevezeti a lányt az ellenállhatatlan gyönyörök világába, feleségül nem hajlandó ot venni. Annabelle elszántan igyekszik visszautasítani a hallatlan javaslatot... ám tehetetlen a csábítás magas fokú muvészével szemben.

Barátnoi összeesküvést szonek, hogy egy alkalmasabb úriembert hozzanak olyan helyzetbe, hogy kénytelen legyen megkérni Annabelle kezét, mert Annabelle csak ily módon menekülhet meg Simontól... és saját sóvárgó vágyától. Ám egy nyári éjszakán Annabelle behódol Simon szenvedélyes ölelésének és csábító csókjainak... és rájön, hogy mind közül a szerelem a legveszedelmesebb játék.

Product Details

BN ID: 2940157131722
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 09/28/2016
Series: Wallflowers-sorozat , #1
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 392
File size: 795 KB

About the Author

Bestselling author Lisa Kleypas graduated from Wellesley College with a political science degree and soon after sold her first novel at the age of twenty-one. This RITA award-winning author of both historical romance and contemporary women’s fiction also holds the distinction of having been a Miss USA contestant in 1985, representing Massachusetts. Her books include Dreaming of You, Sugar Daddy, and the Wallflower series.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews