#Drug (Nederlandse Editie)

#Drug (Nederlandse Editie)

by I. D. Oro

Paperback

$9.99
View All Available Formats & Editions
Choose Expedited Shipping at checkout for guaranteed delivery by Wednesday, August 28

Overview

President Kush maakt de risicovolle 28ste wijziging in de VS om drugs illegaal te maken zoals de 18e verboden alcohol in Amerika. Hij stuurt een verwoestende paramilitaire groep (ReVeCa) om te zorgen voor een aantal 'slechte hombres' in Mexico. Demetria, een 17-jarige, verliest haar prachtige familie naar (ReVeCa) in een bloedbad voor haar bruiloft naar Macerio.

Drugsprijzen stijgen als Amerikanen banken beroven en de rijken ontvoeren om drugs te veroorloven na het geweldige werk dat (ReVeCa) de drugstroming naar Amerika beëindigt. Vele vluchtelingen vluchtten het geweld naar Amerika. Het witwassen van geld verhuist naar China, samen met veel investeringen van de rijken.

President Kush biedt Demetria de kans om wraak te krijgen en haar vader's oude drugskartel te herwinnen. In ruil voor het verzenden van vliegtuigen vol met drugs uit Mazatlan naar de VS, zal ze immuniteit verdienen. Demetria is niet geïnteresseerd in een dergelijke overeenkomst tot er iets gebeurt om haar wereld te veranderen.

Product Details

ISBN-13: 9781538029565
Publisher: NOOK Press
Publication date: 07/11/2017
Series: Parallel Universe List , #141
Pages: 140
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.33(d)

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews