Brighton (Hungarian Edition)

Brighton (Hungarian Edition)

by Michael Harvey, Zoltán Komló

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$8.00

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

„Azért ?jöttél vissza, hogy eltemesd a múltadat... Az a helyzet, hogy ahhoz elobb meg kell ölnöd."

Kevin Pearce – a baseballsztár, a mintadiák, Brighton büszkesége – tizenöt éves volt, amikor a nagybátyja kocsijának hátsó ülésén elhagyta a várost. A haverjával, Bobby Scalesszel épp förtelmes eroszakot követtek el, amelyrol azt gondolták, hogy minden okuk megvolt rá. Kevin nem akart kibújni a felelosség alól, mégis muszáj volt neki. Bobby majd ott marad, hogy elvigye a balhét, Kevin jövoje fényesebb lesz, mint valaha. Legalábbis így kellett volna muködnie a dolognak. Csakhogy Brightonban a dolgok sohasem úgy muködnek, ahogy kellene.
Huszonhét évvel késobb Kevin Pulitzer-díjas újságíró a Boston Globe-nál. Sohasem tért vissza szülovárosába, mert kerülte a családját, és különösen Bobby Scalest. Aztán megtudja, hogy régi barátja egy helybeli sorozatgyilkosság elsoszámú gyanúsítottja. Kevin egyszeriben hazafelé tart – hogy megvédje a barátját és kettejük titkát. Ahhoz, hogy errol a történetrol végig tudósíthasson, és megvédelmezhesse a szeretteit, nem csupán egy ravasz, minden hájjal megkent gyilkossal kell szembenéznie, hanem a saját megvesztegetett lelkiismeretével is.
A Brighton, ez a lehengerlo thriller lebilincselo és elégikus stílusban tárja fel a megszegett ígéreteket, a ki nem egyenlített adósságokat és a régi csorbák kiköszörülését... kerül, amibe kerül.

Product Details

BN ID: 2940158617515
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 08/02/2017
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 364
File size: 1 MB

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews