Agatha Raisin és a nagy veteményesviszály

Agatha Raisin és a nagy veteményesviszály

by M. C. Beaton

NOOK Book(eBook)

$9.81

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

A Carsely határában elterülő konyhakerteket veszély fenyegeti: Lord Bellington, a dúsgazdag ingatlanbefektető lakóparkot készül építeni a területre.
És bár a végsőkig eltökélt terve mellett, szándékát igen hamar keresztülhúzza a mérgezéses halál... 
Mivel a lord saját családjában sem volt népszerű, és a falusiak körében is közutálatnak örvendett, Agatha Raisinnek ugyancsak sok gyanúsítottal kell számolnia a gyilkos kilétét illetően, mindenekelőtt a lord fiával – ám épp ő bízza meg magándetektívünket a nyomozással.
A mircesteri rendőrőrsön már rég megszokták, hogy ahová Agatha lép, ott hullák teremnek, alig lepődnek hát meg, amikor a lord halálát követően újabb tetem kerül elő, mégpedig a kiskertek rögös földje alól. 
Úgy tűnik, az áldozat személyében Agatha éppen egy rivális nőszemélytől szabadult meg, akinek a halála akcióba lendíti a Carsely-ben nemrég letelepedett egykori Scotland Yard-nyomozót, Gerald Devere-t is. Agatha az első pillanattól elepedt a jóképű férfiért, még barátnőjére, Mrs. Bloxbyra is féltékenykedett, de Gerald sürgölődése egyre inkább bosszantani kezdi...
A nyomozóiroda élete is megváltozik némiképp, Agatha ugyanis elhamarkodott ígéretet tesz egy fiatalembernek, akibe az ügy felderítése során botlik bele. Csak utólag jön rá, milyen galibát kevert magának
a jóságával...
Eddig is tudtuk, hogy Agatha szereti, ha legyeskednek körülötte
a férfiak, de most még inkább elképzelem, ahogy felhúzza a harisnyát formás lábára, magára erőlteti a magassarkút, hogy megpróbálja elcsábítani, a következő pillanatban meg kipenderíteni az aktuális kiszemeltet. Annyira mai, annyira természetes, annyira nő, annyira Agatha. A kedvenc nyomozónk.
Fejős Éva

Product Details

ISBN-13: 9786155652202
Publisher: Erawan Könyvkiadó
Publication date: 04/10/2019
Series: Agatha Raisin Series
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 256
File size: 864 KB

About the Author

Hailed as the "Queen of Crime" by The Globe and Mail, British author M. C. Beaton writes the popular Agatha Raisin series as well as the Hamish Macbeth series. Writing under the name Marion Chesney, she is also the author of many historical romance books and a series of Edwardian mystery novels.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews