Afterparty (Hungarian Edition)

Afterparty (Hungarian Edition)

by Daryl Gregory, Gábor Novák

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$6.90

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Az okosdrog-forradalom utáni években bármelyik drognyomtatóval és internetkapcsolattal rendelkezo középiskolás képes drogokat letölteni és kinyomtatni, vagy akár újabbakat kitalálni. A piacon megjeleno dizájner drogok legalattomosabb típusát, a fogyasztó hitét is átprogramozni képes Jelenlétet szentségként adja egy új egyház, amely az elesettek között vadászik prédákra. Amikor egy hajléktalan kamaszlány a Jelenléten keresztül rátalál Istenre, és függosége miatt elzárják, az elvonási tünetek hatására végez magával.

Lyda Rose, ugyanannak a pszichiátriai intézetnek egy másik problémás betege sötét titkot hordoz: o volt az egyik tudós, aki kifejlesztette, majd eltussolta a Jelenlétet. Egy paranoiás kormányzati ügynök és egy képzeletbeli orvos segítségével nekilát felkutatni a drog készítoit, hogy életeket mentsen és helyrehozza a hibáját – ezzel orült utazás veszi kezdetét egy olyan Amerikában, ahol a valóság a kábítószeres lázálmoknál is riasztóbb.

Product Details

BN ID: 2940157872618
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 11/30/2015
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 408
File size: 878 KB

About the Author

Daryl Gregory's first novel, Pandemonium, was published in 2008 and won the 2009 Crawford Award, given each year by critics and scholars of the fantasy field to "an oustanding new fantasy writer whose first book was published the previous year." The book was also a finalist for The Shirley Jackson Award, the Locus Award, and the Mythopoeic Award for best fantasy adult novel. Gregory's short stories have appeared in The Magazine of Fantasy & Science Fiction, Asimov's, several year's-best anthologies, and other fine venues.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews