A Lincoln-mítosz (The Lincoln Myth)

A Lincoln-mítosz (The Lincoln Myth)

by Steve Berry, István Lantos

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$8.60

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

1861 szeptembere: Nem minden az, aminek látszik. Ezzel a különös megjegyzéssel száll elnökrol elnökre egy sokkoló titok, amely ekkorra Abraham Lincoln kezébe kerül. És ahogy lezajlanak az Amerikai Polgárháború elso véres csatái, Lincolnnak egyedül kell döntenie, miként használja fel ezt a kényes tudást: megmentsen-e többezer amerikai életet, vagy feláldozza a nemzete jövojét?

A jelen – Washingtonban jelentos politikai vihart kavar egy hivatalos vizsgálódás egy nemzetközi vállalkozó, a Mormon Egyház egyik Vénje ellen. Dániában az Amerikai Igazságügyi Minisztérium egyik eltunt ügynöke veszélyes emberek fogságába esik. És néhány órán belül Cotton Malone ahelyett, hogy továbbra is békésen árulná a könyveit a boltjában, Malone nemcsak az életét, a szabadságát, hanem legnagyobb szerelmét is kockára teszi, hogy kiderüljön az igazság Abraham Lincolnról – és közben az Amerikai Egyesült Államok sorsa is ettol függ.

Steve Berry, a történelmi thriller nagymestere egy tudós alaposságával bogozza ki múltbéli események, legendák korunkig ható szövevényét. A New York Times bestsellerszerzoje. Regényeit 40 nyelvre fordítják, 51 országban, több mint húszmillió példányban.

Product Details

BN ID: 2940158132865
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 05/24/2016
Series: Cotton Malone Series , #9
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 500
File size: 2 MB

About the Author

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews